Equivalent with human&horse
Dressuur instructie, grondwerk, longeren, houding&zit, sportmassage, guasha therapeut voor paard&mens en jury.


Nieuws.

In januari 2024 geslaagd met een 9,6 voor de opleiding bij Human&Horse instructeur grondwerk, longeren, werk aan de hand en rijden. Voor het les geven ook nog super mooie feedback gekregen (Goede timing met belonen, geeft zelfvertrouwen en benoemd wat goed gaat. Ook geef je duidelijk aanwezingen waar nodig, maar stelt ook vragen. Je neemt ook verschillende posities in en geeft de combinatie ruimte).


Houding&zit les met de Christ Barebackpad en je kan ook een uitgebreide les nemen met balans kussens. Je kan dit op mijn paard doen, maar ook op je eigen paard dan neem ik alles mee.

In juli 2024 ga ik de vervolg opleiding doen van de Human&Horse leerjaar 2.

Januari 2024 heb ik mijn bedrijfsnaam veranderd de naam Dressuur met Haflingers paste niet meer bij mij. Met al mijn opleidingen ben ik uit die naam gegroeid en gaan we nu Equivalent with Human&Horse heten.

Vanaf 26 september 2023 ga ik beginnen met de opleiding tot toezichthouder.

Ik ben ook begonnen(november 2023 online patform) met de opleiding tot therapeut Guasha, Anatomie & Verzorging voor mens en paard bij Human & Horse Academy. De Guasha is een mooi aanvulling op mijn sportmassage voor paarden. In maart 2024 begin ik met de theorie en praktijk bij Human&Horse.

Vanaf  september 2023 ga ik beginnen met de opleiding bij Human & Horse Academy.

In november 2022 hebben we de sportmassage paard netjes afgerond in 1,5 jaar heel veel geleerd.

30 november, 1 en december 2022 gaan we de opleiding doen van Blessurepreventie en management bij (sport) paarden.

 De maand juni staat in het teken van bijscholingen van de instructie en jury opleiding.

Vanaf 1 mei ga ik een nieuwe uitdaging aan. Ik ga les geven op Ponyworld tinte in Tinte. 

Op 17 april Joy haar eerste knhs wedstrijden voor ons gewoon een oefen rondje omdat ik Joy al 8 maanden niet had gereden intensief. Vorige week ingeschreven en heel de week op der gereden. We hebben gekozen om de eerste proef L2 te starten en de tweede proef M1 te rijden. Wat is het toch knapperd 2 x 🥇🥇🏆🏆 helaas in allebei de proeven net geen winst super trots op der. Eigenlijk is ze er nog niet klaar voor, omdat ik niet meer lager mag starten gewoon de stoute schoenen aangetrokken. Nu lekker verder trainen en binnenkort weer is een wedstrijdje mee pakken.
   

Ik heb ook nog een leuke D-pony een 5 jarige new forst merrie haar naam is Joy. Ze is eigenlijk van me dochter die heeft niet zo veel zin meer om te rijden. Ik zal Joy nu meer gaan rijden en binnenkort ook gaan uitbrengen in de dressuur. 

Dinsdag 5 april zijn we met Ami naar de kliniek geweest ze liep een aantal weken niet zuiver. Woensdag helaas geen leuk nieuws gehad over Ami😭 Vanmorgen haar achter been op de echo geweest helaas kwam daar uit dat haar pees is gescheurd. Nu een revalidatie van 6/9 maanden mist het mooi heelt. Over 8 weken moeten we terug om een nieuwe echo te maken om te kijken hoe het de komende weken zal gaan herstellen. Op haar voor benen heeft ze ook verbeend hoefkraakbeen dit zag de dierenarts nog positief in. Ze kan gewoon op normale ijzers maar wel met een zooltje. Nu maar hard gaan duimen🍀 dat haar pees mooi heelt ❤️

Gediplomeerde instructie voor het examen les geven een cijfer 9 heb gekregen met als feedback instructie weet heel goed waar ze mee bezig is tijdens het instructie geven ,goede interactie en overleg met de leerlingen, duidelijk structuur & opbouw in de les en enthousiaste instructie met goede uitleg en inzicht.

Op dinsdag 11 januari 2022 heb ik het bericht gekregen van de KNHS dat ik officieel jury Brons ben.

Vanaf oktober gaan we officiële knhs  organiseren voor koudbloeden en je kan ook zonder startpas mee doen.

Online dressuur proeven beoordelen in de klasse BB tot het ZZ-Licht.

14 februari ben ik begonnen met een nieuwe opleiding bij de Takt Academy het verbeteren van de verticale balans van het paard. Ik ga mij verdiepen in de verschillende scheefheden bij paarden en hoe ik dit rij technisch kan gaan oplossen. 

Vanaf 1 maart 2022 ben ik begonnen met een nieuwe uitdaging, elke dinsdag zal ik de lessen gaan geven op manege De Mustang in Zuid-Beijerland. Ook zal ik hier en daar wat invallen op andere dagen.

In het bezit van BHV certificaat.